Aluan Guru Besar

 

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم

1Haluan Sehaluan

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dengan kerana limpah kurnia dan keizinanNya, dapat saya mengutus sepatah dua kata dalam ruangan ini.
Sekalung ucapan tahniah dan syabas saya ucapkan kepada pihak sekolah, terutamanya barisan Jawatankuasa Laman Web Sekolah Kebangsaan Padang Keria di atas kerjasama dan komitmen yang diberikan untuk membangunkan laman web ini dengan perkongsian kandungan serta informasi yang menarik dan bermanfaat. 

Sehubungan dengan itu sama-samalah kita mempertingkatkan kegigihan dan bakti mulia kita bersama demi kecemerlangan sekolah ini ke mercu yang lebih gemilang. Saya sentiasa bersama barisan pendidik, ibu bapa dan semua pihak di sekolah ini untuk menaburkan bakti bagi memperkasakan lagi sekolah ini.
     
 Di samping itu, saya juga berharap semoga semua murid dapat mempertingkatkan ketekunan dalam usaha menimba ilmu, terutama untuk mencapai kecemerlangan dalam semua bidang sama ada kurikulum, pembangunan sahsiah dan kokurikulum. Sesungguhnya, ilmu yang dicari dan kemahiran yang dijana akan menjadi sangat berguna dalam seluruh kehidupan kita kelak.
Akhir kata, saya menaruh harapan yang tinggi agar laman web ini mampu dimanfaatkan oleh warga sekolah, ibu bapa dan masyarakat setempat dan pihak-pihak berkepentingan, sebagai medium komunikasi yang pantas dan berkesan dalam menyebar luas maklumat. 
Sekian Terima Kasih.
“Kebersamaan Merealisasikan Kejayaan Ke Arah Kemenjadian Murid “
“Tuntutlah ilmu, karena jika Anda seorang kaya maka ilmu itu memperindah Anda dan jika Anda miskin maka ilmu memelihara Anda” Ali Bin Abi Thalib
Saya yang menjalankan amanah,
Noor Hayati Bt Mohamad
Guru Besar 
SK Padang Keria
02800 Sanglang,
Perlis

INI ADALAH CETAKAN KOMPUTER , TANDATANGAN TIDAK DIPERLUKAN